TwitPics

Twitter Pictures


girav1.jpg
Girav - Hong Kong - wit12257 viewsHeel prettige pasvorm en lekker lang. Diepere V-hals. Kan goed in de broek gedragen worden, maar ook prima uit de broek. Slobbert niet maar vormt zich mooi naar het lichaam. Te dragen als ondershirt, maar ook als fashion.
girav2.jpg
Girav - Jakarta - wit11847 viewsHeel prettige pasvorm en lekker lang. Rond halsje. Kan goed in de broek gedragen worden, maar ook prima uit de broek. Slobbert niet maar vormt zich mooi naar het lichaam. Te dragen als ondershirt, maar ook als fashion.
girav3.jpg
Girav - Barcelona - wit12376 viewsHeel prettige pasvorm en lekker lang. V-halsje. Kan goed in de broek gedragen worden, maar ook prima uit de broek. Slobbert niet maar vormt zich mooi naar het lichaam. Te dragen als ondershirt, maar ook als fashion.
girav4.jpg
Girav - Bangkok hoog - zwart11108 viewsHeel prettige pasvorm en lekker lang. Rond halsje. Kan goed in de broek gedragen worden, maar ook prima uit de broek. Slobbert niet maar vormt zich mooi naar het lichaam. Te dragen als ondershirt, maar ook als fashion.
4 files on 1 page(s)